runningupdates

#Stillnorunningupdate week 24

Na al mijn positieve gedachtes is de vorige #Norunningupdate, hadden jullie vast gedacht dat ik deze week wel weer op de baan zou staan. Zoals je misschien al aan de titel van dit blog had gezien, is dat helaas niet het geval.

Los van mijn teen, die overigens nog steeds niet genezen is, maar daar later meer over, werd ik vorig weekend erg ziek. Met klachten als hoesten, benauwdheid, keelpijn en koorts was ik toch wel vrij zeker dat het corona moest zijn. Alle symptomen van corona vinkte ik af. Verder heb ik nog nooit benauwdheidsklachten of zoiets dergelijks gehad. Je zal vast begrijpen hoe stom verbaasd ik was toen het telefoontje van de GGD kwam met de uitslag: NEGATIEF… Ergens een hele opluchting en ergens snapte ik er geen snars van. Je zou maar een ander griepvirus met dezelfde symptomen als corona hebben opgelopen. Ik bedoel hoe toevallig?

Na een dag of 5 flink ziek te zijn geweest en daarna nog steeds bij de minste inspanning al naar adem moeten happen en vervolgens gaan lopen hoesten als een zeehond, hoopte ik dat mijn teen hierdoor genoeg tijd had gekregen om te genezen. Met goede moed begon ik aan mijn werptraining. Al werd ik snel op mijn plek gezet door die zeurende kleine teen. Nu maar liefst twee en een halve week geleden stootte ik mijn kleine teen en nog steeds kon ik niet eens pijnvrij een kogel weg stoten. Ik zag de meerkamp van aankomend weekend zo aan mij voorbij gaan. Al was het na mijn griep sowieso al de vraag geweest of ik dat zou trekken. Aangezien ik tijdens het stofzuigen al in ademnood kwam en vervolgens 10 minuten lang non-stop aan het hoesten was. Laat staan een meerkamp afwerken.

Na mijn mislukte poging om een werptraining te doen, ben ik maar weer op de racefiets gestapt. Eerst even opbouwen met een rustig duurritje was het idee. Wanneer je met moeite de kilometer teller boven de 30 gemiddeld kan houden, weet je dat je fysiek weer een stapje achteruit bent gegaan. De komende week zal vooral in het teken staan van opbouwen. Beginnend met enkel fietstrainingen. En wellicht als mijn teen het toelaat, dat ik dit weekend nog wel een speertje weg werp of een kogeltje stoot. Hopelijk kan ik volgende week dan eindelijk een echte #runningupdate aan jullie geven.

– Anne

One thought on “#Stillnorunningupdate week 24

  1. Wat een pech weer, maar wel weer aan het opknappen dus zet m op kanjer. Aan doorzettingsvermogen zal het niet liggen. En de soep was heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top